Werken voor Urban Identity

Creatieve freelance
uitblinkers gezocht!

Urban Identity Vastgoedcommunicatie is op zoek naar getalenteerde en vak-idiote grafisch vormgevers. Creatievelingen die op zoek zijn naar een langdurig – freelance – samenwerkingsverband én in de buurt van ’s-Hertogenbosch wonen. Denk je hé, dat ben ik! Lees dan vooral verder.

Waar is Urban Identity bovengemiddeld goed in?
Goede vraag. Wij zijn een creatief vastgoedcommunicatiebureau, gespecialiseerd in het creëren van one-of-a-kind communicatieconcepten, offline en online campagnes, 2D & 3D-visuals en social media-campagnes. Daarbij focussen we op het vormgeven van de identiteit van vastgoedprojecten en de plek ervan in de lokale cultuur. Wil je meer weten over ons werk, bekijk dan hier onze cases.

Goeie sfeer zeg!
Die informele en gezellige werksfeer die je bij ons treft, tilt de kwaliteit van ons werk voortdurend een niveau hoger. Een goede sfeer is goud waard voor de creativiteit en super voor de samenwerking. Je vindt onze werkplek overigens op Fort Isabella in Vught (Den Bosch). Belangrijk is wel dat we als team allemaal op redelijke rijafstand wonen. Beter voor de communicatie en laten we eerlijk zijn; je wilt geen uren onderweg zijn voor een teambijeenkomst, toch?

Over jou
Je basis is solide. Dat wil zeggen dat InDesign, Photoshop en Illustrator uit het Adobe Creative Cloud-pakket zijn voor jou net zo logisch als gesneden brood. Jouw visuele skills zijn top-notch. Je begrijpt dat elk project in essentie een verhaal is. Heb je ook nog eens minimaal 3 jaar bureau-ervaring, geen deadline-stress en ben je comfortabel in je rol als zelfstandige werker? Dan willen we jou heel graag leren kennen. Zeker als je ook nog eens bedreven bent in bijvoorbeeld AI design, motion design, video editing, webdevelopment etc.

What’s in it for you
We begrijpen als geen ander de waarde van een flexibele werkplek. Urban Identity Vastgoedcommunicatie biedt hybride werkopties, waarbij je voornamelijk vanuit huis kan werken. We zijn flexibel met betrekking tot afspraken en snappen dat een evenwicht tussen werk en leven belangrijk is. Dat is niet alles. We bieden je namelijk ook:

  • Boeiende projecten: Van het creëren van visuele branding voor vastgoedontwikkelingen tot het ontwerpen van onweerstaanbare presentaties.
  • Creatieve samenwerking: Je werkt samen met ons hecht team van marketeers, tekstschrijvers en ontwerpers om samen buitengewone prestaties te bereiken.
  • Eerlijke beloning: Goed werk verdient goede beloning. We bieden een eerlijke vergoeding voor jouw bijdragen.

Stel jezelf voor!
Denk je nog steeds; hé, dat ben ik! Stuur dan je CV, je portfolio (of een link daar naartoe) plus je uurtarief naar freelance@urban-id.nl. Heb je nog vragen? Bel dan even met 073 – 699 45 60 en vraag naar Menno.

Succes en wie weet tot binnenkort!

Team Urban Identity