Urban Identity vastgoedcommunicatie | Company

Uitblinken in creatieve vastgoedcommunicatie

Urban Identity

100% focus op vastgoed en 100% persoonlijk in onze aanpak. Doen waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zijn al meer dan 18 jaar steengoed in vastgoedcommunicatie. Zoals onze naam belooft, creëren wij identiteiten en communiceren we woonbeleving. Hart en ziel toevoegen aan vastgoedprojecten, zodat jouw vastgoedplan herkenbaar en aantrekkelijk is voor potentiele kopers. De doelgroep een thuisgevoel geven, de warmte en het comfort van een eigen plek. Het gevoel van hier wil ik wonen, hier is het fijn. In het creëren van die beleving maken wij het verschil.

INSPIRATIE NODIG?

Get inspired!

Wil je meer ideeën opdoen voor jouw volgende nieuwbouwontwikkeling of wil je weten hoe wij als Urban Identity al vele vastgoedprojecten succesvol in de markt hebben gezet? Klik dan op het boek ‘Get inspired!’ en laat je inspireren.

Wij zijn vastgoedspecialisten

Bij Urban Identity werken vastgoedcommunicatiespecialisten. Met 18 jaar ervaring en meer dan 250 succesvol opgeleverde vastgoed- en nieuwbouwprojecten in portfolio, weten wij waar we het over hebben. Wij beheersen bijvoorbeeld het lezen en creatief verwerken van technische plattegronden. Artist impressions? Regelen we. En bij Urban Identity hebben we duidelijk zicht op marktspecificaties en -ontwikkelingen, en ervaring met lastige, overspannen woningmarkten. Voor ons dus geen vervelende verrassingen of geheimen.

Belangrijker nog, wij weten waar de doelgroepen zich bevinden, ongeacht of een project groot of klein is. Met dat in het achterhoofd analyseren we de vraag, verbinden we de onderscheidende elementen en rollen we een communicatiestrategie uit die jouw project past als een handschoen.

Onze skills

van strategie en inleving tot creatie en design

Wat vastgoedcommunicatie boeiend maakt is de breedte waarin we werken. Wij communiceren met én voor mensen die op het punt staan een levensbeslissing te nemen. Dat daagt ons uit om het allerbeste uit onszelf te halen. Elke keer weer.

Wij zetten in wat nodig is en bereiken de juiste doelgroep(en) waar hij zich online en offline bevindt. Daar is het druk. Dan is het goed om te weten dat wij voor elke communicatie-uitdaging bewezen expertise in huis hebben. Mensen die de vastgoedmarkt en het communicatievak begrijpen en meester zijn.

Alle expertise op 1 plek

Bij Urban Identity vind je alle belangrijke expertises op één plek. Strategie, creatie (waaronder video en 2D en 3D-animaties) webdesign en -bouw, marketing (on- en offline en social media) en copy. Wij hebben het antwoord op elke creatieve en strategische vraag in het communicatieproces in huis of we schakelen expertise in vanuit ons netwerk. Korte lijnen, snel kunnen schakelen. Zo zien we het graag. En omdat we werken vanuit duidelijke en haalbare doelstellingen, weet iedereen bij Urban Identity wat er verwacht wordt.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?