Urban Identity vastgoedcommunicatie | Vastgoedcommunicatie

Overtuigende en doelgroepgerichte
vastgoedcampagnes
met personality

Vastgoed-
communicatie

Een vastgoedontwikkeling is veel meer dan een pluk woningen die ergens in het land gebouwd wordt. Voor kopers is een nieuwe woning de basis voor hun toekomst. Een plek waar ze gaan leven, waar kinderen opgroeien en waar herinneringen ontstaan in unieke verhalen. In en rond de woning, in dorpen en steden. In het groen en in het grijs. Langs waters en bossen. Maar overal met dezelfde intentie; wonen voor de toekomst.

Jouw plan koppelen aan de doelgroep(en)

Wij helpen kopers bij het maken van hun keuze. De doelgroep is overal, wij dus ook. Om jouw doelgroepen en communicatiedoelen te bereiken zetten we de meest effectieve mix van middelen in. De identiteit die wij creëren, is toegespitst op de doelgroep. Wij analyseren de customer journey, creëren waar nodig persona’s en onderzoeken welke middelen we het beste kunnen inschakelen voor een optimaal bereik. Maximaal effect uit het beschikbare budget. Als je hoofd als woningkoper vol zit met toekomstplannen is namelijk niets zo leuk als erover dagdromen. Wij maken die droom tastbaar.

Vastgoedcommunicatie brengt woningaanbod en toekomst bij elkaar en vertelt een verhaal.

Dat doen we als volgt!

Wij zijn graag vanaf de start bij een project betrokken, willen graag alles weten en delen onze kennis over communicatie gedurende het gehele traject. Ook van A tot Z betrokken zijn is 100% focus. Zo vangen we eventuele hindernissen snel op en blijven we goed op koers. Wij leven ons in en maken een samenhangend geheel. Animaties, plattegronden, copy en een stijl die alle facetten van het project en communicatiemiddelen overtuigend met elkaar verbindt. Ons doel is immers om elk nieuwbouwproject een waardevolle en unieke identiteit te geven die de koper aanspreekt en aanzet tot koop.

Toolbox:

01

De juiste saus

Inspiratie is de optelsom van alle unieke projectingrediënten.

02

Plattegronden

Technische plattegronden interpreteren vanuit een creatieve invalshoek.

03

Design

Woningzoekers meenemen op een reis door hun nieuwe leefomgeving.

04

Concept

De kapstok voor al je communicatiemiddelen.

CONTACT

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Wij komen er graag een keer vrijblijvend voor langs. Een berichtje of een belletje en we nemen contact met je op.