Urban Identity vastgoedcommunicatie | Toolbox
• Kies alleen de communicatietools die jouw vastgoedproject nodig heeft
• Maatwerk voor vastgoedcommunicatie en gebiedspromotie
• Elke tool voor de identiteit, het concept en de visualisatie van vastgoedprojecten en gebiedscommunicatie
• Geen onnodige communicatiemiddelen, geen onnodige kosten
Urban Identity ondersteunt van A tot Z in communicatietrajecten. Wij verbinden, adviseren en lossen (creatief) op. Laat je verrassen door oplossingen die je niet verwacht, maar die wel 100% effect hebben. Samen met jou onderzoeken we wat jouw vastgoedproject aan communicatie en marketing nodig heeft om succesvol te zijn. Vervolgens overtuigen we de doelgroep van het vastgoedplan.

Toolbox 1

Visualisatie &
impressies

De mooiste artist impressies, de meest gedetailleerde sfeerplattegronden en alles wat jouw project visueel sterker communiceert. Deze toolbox is de onmisbare basis voor een succesvol vastgoedproject. 

Toolbox 2

Design &
identiteit

Geef jouw vastgoedproject identiteit en eigenheid. Denk bijvoorbeeld aan een impactvolle verkoopbrochure, een oogverblindend bouwbord of een praktische projectsite. Alles kan. Met deze toolbox krijgt jouw vastgoedproject de juiste uitstraling. 

Toolbox 3

Concept &
content

Alles van aansprekende verkoopteksten tot een effectieve creatieve ondersteuning tijdens jouw aanbestedingstraject. Met deze toolbox geef je een vastgoedproject of tender de juiste inhoud. Krachtig, op maat en overtuigend.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?