Urban Identity vastgoedcommunicatie | 2D & 3D visualisatie

De basisingrediënten voor
succesvolle vastgoedprojecten

Creëer impact met de overtuigende visualisaties van Urban Identity Vastgoedcommunicatie
Voor ons is een vastgoedproject onderscheidend in de markt zetten de leukste visuele uitdaging die er is. Bij Urban Identity Vastgoedcommunicatie pakken we deze uitdagingen al vele jaren met plezier op. En met succes. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, overtuigende visualisaties in verschillende soorten en stijlen. Van aansprekende sfeerplattegronden, helder leesbare kavelkaarten en overzichtsplattegronden tot zeer realistische 3D artist impressions. Alles om jouw nieuwbouwproject van die belangrijke extra glans te voorzien.

HARDCOVER INSPIRATIEBOEK ONTVANGEN?

Get inspired!

Wil je meer ideeën opdoen voor jouw volgende nieuwbouwontwikkeling of wil je weten hoe wij als Urban Identity al vele vastgoedprojecten succesvol in de markt hebben gezet? Vraag dan kosteloos ons hardcover boek ‘Get inspired!’ aan en laat je inspireren.

Floorplans / sfeerplattegronden

Met de visueel krachtige woningplattegronden van Urban Identity creëer je voor elke ruimte in de woning een juiste dosis sfeer en woonbeleving. Wij creëren plattegronden in verschillende stijlen. Denk aan zwart/wit, kleur en fotografisch. Maar altijd in een stijl die past bij jouw plan. Zo geef je het voorstellingsvermogen van de koper alvast een effectief duwtje in de juiste richting.

Kavelkaarten / situatietekeningen

De kavelkaarten van Urban Identity Vastgoedcommunicatie geven woningzoekers een heldere blik op jouw project en alle beschikbare woningtypes. Onze situatietekeningen zijn eenvoudige interactief te maken, zodat bezoekers van jouw projectwebsite bijvoorbeeld direct de status kunnen zien; woning nog beschikbaar, onder optie of verkocht.
 
 
 
1
1

Overzicht
plattegronden

Heldere (interactieve) overzichtsplattegronden zijn onmisbaar in de succesvolle verkoop/verhuur van elk nieuwbouw appartementencomplex. Op welke verdiepingslagen liggen de verschillende woningtypen in het gebouw, waar zijn de trappenhuizen en liften gesitueerd en waar bevinden zich de externe bergingen en parkeerplaatsen in de stallingsgarage? Allemaal vragen die je beantwoordt met de overzichtsplattegronden van Urban Identity Vastgoedcommunicatie.
 
 
 
 
 
 
 
1
1

3D exterieur- en interieurimpressies

Eén van de belangrijkste (misschien wel dé belangrijkste) pijlers onder het succes van een nieuwbouwproject zijn de realistische en impactvolle 3D-visualisaties. De artist impressies van Urban Identity Vastgoedcommunicatie geven de nieuwe bewoners van jouw nieuwbouwproject meteen de juiste woonbeleving mee. Dat is niet alleen de overtuigingskracht van onze exterieur- of interieurimpressies, maar ook die van onze vogelvluchtimpressies, 3D-panorama’s en 3D-animaties. Dat is pas raken met impact!

Contact

Inspiratie voor iedere vastgoedprofessional!
Ons meest recente werk is gebundeld in ‘Get Inspired’; een hardcover inspiratieboek, boordevol succesvolle vastgoedcampagnes die ontwikkeld en gevisualiseerd zijn door Urban Identity Vastgoedcommunicatie. Zoek jij effectieve inspiratie voor je volgende vastgoedproject? Vraag ‘Get Inspired’ snel gratis aan.
Wist je trouwens dat Urban Identity Vastgoedcommunicatie ook complete verkoopcampagnes verzorgt?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul je gegevens in en ontdek snel welke meerwaarde wij voor jouw vastgoedplan in huis hebben.

CONTACT

Bezoekadres:
Hoornwerk 1
5264
 PL Vught

Postadres:
Vughterstraat 152
5211 GM ’s-Hertogenbosch

T 073 – 699 45 60
info@urban-id.nl

© 2022 www.urban-identity.nl.